Let op: wachtlijst!

Misschien heb jij de naam LSAmusic in de afgelopen tijd al meerdere keren gehoord. Het zou niet vreemd zijn, want meteen vanaf het begin, heeft LSAmusic grote indruk gemaakt op veel muziekliefhebbers in Aalten en wijde omgeving.
We organiseren per jaar minimaal vijf concerten voor iedereen die bereid is om ons als donateur te steunen. Daarnaast is er één keer per jaar een extra besloten activiteit.

Op dit moment hanteren we een wachtlijst voor nieuwe donateurs. Je kunt je voor deze wachtlijst aanmelden via onderstaand formulier.

Aanvullende informatie over de betaling m.i.v. 1 januari 2020:

Er zijn drie mogelijkheden:
1. een periodieke overschrijving (4,50 euro per persoon per maand, op de 1e van de maand)
2. een betaling per kwartaal (13 euro per persoon per kwartaal, op de 1e van elk kwartaal)
3. een betaling per jaar (50 euro per persoon)
We vragen je vriendelijk om je ‘donateursgeld’ automatisch te voldoen.

De rekeningnummers van Stichting LSAmusic:
NL46 RABO 0307 6580 07
NL48 INGB 0006 5715 85

t.n.v. LSAmusic
o.v.v. je voor- en achternaam

Alvast hartelijk dank voor je steun!

 

Misschien hebt u de naam LSAmusic in de afgelopen tijd al meerdere keren gehoord. Het zou niet vreemd zijn, want meteen vanaf het begin, heeft LSAmusic grote indruk gemaakt op veel muziekliefhebbers in Aalten en wijde omgeving.

We organiseren per jaar minimaal vijf concerten voor iedereen die bereid is om ons als donateur of als sponsor te steunen. Dankzij die steun is het voor ons mogelijk om goede muzikanten in diverse muziekstijlen (pop, blues, rock, country, roots, etc.) op het podium van Schiller te krijgen.

U kunt ons helpen door bedrijfssponsor te worden van Stichting LSAmusic. We hebben daarvoor drie sponsorpakketten, waaruit u een keuze kunt maken.

U kunt zich opgeven via het onderstaande formulier.

 

Sluit Menu