Eric Wikkerink
Voorzitter / algemene zaken

Veel ervaring in meerdere besturen opgedaan. Zorgt samen met de andere bestuurders voor een professioneel goed draaiende LSAmusic organisatie. Houdt overzicht in het geheel, zonder de details uit het oog teverliezen.

Eric Wikkerink

Tonny te Loo
Secretaris / programmeur / booker / PR / catering bands

Duizendpoot in Bredevoort en wijde omstreken. Heeft z’n sporen ruimschoots verdiend als (mede-)organisator van vele culturele hoogstandjes. Legt onze muzikanten in de watten.

Tonny te Loo

Eddy Rutgers
Penningmeester / programmeur

Zijn dagelijks werk is zijn hobby, alles gaat tot op de cent nauwkeurig! Is gezond kritisch, legt de lat hoog en blijft altijd met beide benen op de grond.

 

Eddy Rutgers

Hans ten Barge
Tweede penningmeester / techniek / podium en licht

Aansturen, besturen en technisch bezig zijn is voor hem een dagelijkse kost. Zijn zakelijke visie, financiële beleid en technische inbreng maken LSAmusic krachtig en gezond.

Hans ten Barge

Ben Bartholomeus
Techniek / podium en licht / sponsoring

Fulltime cultuurliefhebber in hart en nieren. Ziet vaak mogelijkheden waar anderen overheen kijken. Dankzij hem blijft LSAmusic kleurrijk, weerbestendig en elke keer opnieuw podium- en lichtklaar.

Ben Bartholomeus

Bernie Veldhuis
Programmeur / sponsoring / PR

Ex-drummer, all-round muziekkenner en succesvol netwerker. Reislustig als hij is weet hij z’n weg te vinden in de muzikale wereld, voortdurend op zoek naar bekende en onbekende parels.

Bernie Veldhuis

Benny Lammers † 20-04-2019 Grafische vormgeving / website / communicatie / PR

Benny heeft aan de wieg gestaan van LSAmusic. Zijn inbreng, zijn betrokkenheid, zijn kennis en kunde waren van grote betekenis voor ons en voor LSAmusic. Hij inspireerde, zat vol met ideeën en met zijn Achterhoekse nuchterheid verloor hij de realiteit nooit uit het oog. Hij voelde zich in hoge mate verantwoordelijk voor alles wat we deden en doen binnen LSAmusic. Wij herdenken hem met alle respect en missen hem.

foto Benny
Wij voelen ons samen verantwoordelijk voor alles wat met LSAmusic heeft te maken.
Ieder van ons heeft een gelijke inbreng.
Sluit Menu