Ruben Bussink
Techniek

Als geluidstechnicus ga ik regelmatig met bands mee op pad om hun geluidsbeleving tijdens optredens te verzorgen. Het geeft mij voldoening om samen met de bandleden iets bijzonders te creëren. Mijn diepgaande kennis en passie voor techniek wil ik graag inzetten om ervoor te zorgen dat elk optreden bij LSA Music een onbetwistbaar succes wordt.

Ruben

Jan Meerdink
Vormgeving / Communicatie / PR

Als professioneel vormgever en communicatiestrateeg geeft hij LSAmusic vorm en kleur in alle media. Creatief, gedreven, groot muziekliefhebber: een gouden combinatie.


LSA-Jan

Eddy Rutgers
Penningmeester / programmeur

Zijn dagelijks werk is zijn hobby, alles gaat tot op de cent nauwkeurig! Is gezond kritisch, legt de lat hoog en blijft altijd met beide benen op de grond.

LSA-Eddy

Marco van Lochem
Algemene zaken

Als fervent muziekliefhebber voel ik me bij LSAmusic helemaal op mijn plek. Muziek is al sinds mijn jeugd mijn grote passie, en ik kijk ernaar uit om niet alleen mee te denken over de programmering, maar ook om mijn visie te delen over hoe we LSAmusic de komende tien jaar gezond en relevant kunnen houden.

Marco

Bernie Veldhuis
Programmeur / sponsoring / PR

Ex-drummer, all-round muziekkenner en succesvol netwerker. Reislustig als hij is weet hij z’n weg te vinden in de muzikale wereld, voortdurend op zoek naar bekende en onbekende parels.

LSA-Bernie

Mirjam Koebrugge
Algemene zaken

Geen twijfel mogelijk, ze staat haar mannetje.
Met flair en volle overtuiging inspireert en
motiveert ze om voortdurend te blijven zoeken
naar nieuwe kansen en mogelijkheden.
Samen met haar gaat dat zeker lukken.

LSA-Mirjam
Wij voelen ons samen verantwoordelijk voor alles wat met LSAmusic heeft te maken.
Ieder van ons heeft een gelijke inbreng.