Eric Wikkerink
Voorzitter / algemene zaken

Veel ervaring in meerdere besturen opgedaan. Zorgt samen met de andere bestuurders voor een professioneel goed draaiende LSAmusic organisatie. Houdt overzicht in het geheel, zonder de details uit het oog teverliezen.

Eric Wikkerink

Jan Meerdink
Vormgeving / Communicatie / PR

Als professioneel vormgever en communicatiestrateeg geeft hij LSAmusic vorm en kleur in alle media. Creatief, gedreven, groot muziekliefhebber: een gouden combinatie.

 

Hipenstijlfotografie_HSF0312-Socials

Eddy Rutgers
Penningmeester / programmeur

Zijn dagelijks werk is zijn hobby, alles gaat tot op de cent nauwkeurig! Is gezond kritisch, legt de lat hoog en blijft altijd met beide benen op de grond.

 

Eddy Rutgers

Hans ten Barge
Tweede penningmeester / techniek / podium en licht

Aansturen, besturen en technisch bezig zijn is voor hem een dagelijkse kost. Zijn zakelijke visie, financiële beleid en technische inbreng maken LSAmusic krachtig en gezond.

Hans ten Barge

Ben Bartholomeus
Techniek / podium en licht / sponsoring

Fulltime cultuurliefhebber in hart en nieren. Ziet vaak mogelijkheden waar anderen overheen kijken. Dankzij hem blijft LSAmusic kleurrijk, weerbestendig en elke keer opnieuw podium- en lichtklaar.

Ben Bartholomeus

Bernie Veldhuis
Programmeur / sponsoring / PR

Ex-drummer, all-round muziekkenner en succesvol netwerker. Reislustig als hij is weet hij z’n weg te vinden in de muzikale wereld, voortdurend op zoek naar bekende en onbekende parels.

Bernie Veldhuis
Wij voelen ons samen verantwoordelijk voor alles wat met LSAmusic heeft te maken.
Ieder van ons heeft een gelijke inbreng.
Sluit Menu