Maak kennis met LSAmusic Aalten!

voor mensen die serieus geïnteresseerd zijn in goede pop, blues, rock, country, roots, etc.

Alle concerten vinden plaats in oerkroeg schiller en beginnen om 15:00 uur!

Nieuws

Let op: wachtlijst voor nieuwe donateurs!

Misschien heb jij de naam LSAmusic in de afgelopen tijd al meerdere keren gehoord. Het zou niet vreemd zijn, want meteen vanaf het begin heeft LSAmusic grote indruk gemaakt op veel muziekliefhebbers in Aalten en wijde omgeving.

Helaas heeft dit succes ook een keerzijde. We hebben nu zoveel donateurs dat we hebben moeten besluiten om met onmiddellijke ingang een wachtlijst voor nieuwe donateurs in te voeren. Het is niet anders. We willen graag dat alle bezoekers van onze concerten kunnen blijven genieten in een gezellige Oerkroeg. En dat lukt simpelweg niet als er teveel bezoekers zijn. Bij LSAmusic staat kwaliteit hoog in het vaandel, en dat willen we graag zo houden.

Wil je ook op de wachtlijst komen te staan? Meld je dan aan via het formulier onder submenu “aanmelden donateurs & sponsoren”.

Malford Milligan & The Southern Aces

Until The Rain Tour 2020

Malford Milligan is een soul-, blues- en gospelzanger uit Texas. Door zijn krachtige, hese stem en zijn indrukwekkende voorkomen wordt Malford Milligan vaak vergeleken met soul-iconen als Otis Redding en Al Green. Als zanger werd Milligan maar liefst 8 keer bekroond tot beste vocalist bij de Austin Music Awards.
Tijdens deze tour staat hij op grote podia als Tivoli, Doornroosje en De Effenaar en…
bij LSAmusic Aalten.
Malford Milligan komt samen met zijn vaste Nederlandse ‘allstar’ band The Southern Aces, bestaande uit Roel Spanjers (o.a. JW Roy, Sunset Travelers, Normaal), Jack Hustinx (o.a. Shiner Twins), Fokke de Jong (o.a. King Of The World, Normaal), Eric van Dijsseldonk (o.a. JW Roy, Erwin Nyhoff, Revolvers) en Roelof Klijn (o.a. Rootbag). Allemaal bekende namen
voor de muziekliefhebber.

Als frontman van de band Storyville, samen met gitaristen David Grissom (John Mellencamp, Joe Ely, Dixie Chicks) en David Holt (Mavericks) behaalde hij grote successen met hun albums “Bluest Eyes” (1994), “A Piece Of Your Soul” (1997) en “Dog Years” (1999). De laatste twee werden uitgebracht door het prestigieuze Atlantic Records. Door deze successen werd Milligan een gewilde sessiezanger en werkte / tourde hij samen met artiesten als Eric Johnson, Marcia Ball, Alejandro Escovedo, Sue Foley, Toni Price, Chris Smither en vele anderen. Ook maakte hij het intense gospel-album “The Gospel According to Austin, Vol.2” en behaalde hij nationaal grote successen Ook de samenwerking met de Nederlandse Jack Hustinx (frontman & oprichter Shiner Twins) werd lovend ontvangen: “het beste americana-album van Nederlandse bodem zou wel eens gemaakt kunnen zijn door Jack Hustinx & The Southern Aces. Sterker nog, met Over Yonder kan hij zich zelfs in Texas met de besten meten” – Alt Country (2015).

Tijdens dit concert ongetwijfeld veel werk van het album “Life Will Humble You “ met die
prachtige single “Feel Like Going Home” (release 26 oktober 2018 via Royal Family Records). Maar ook veel eerder werk uit zijn uitgebreide oeuvre met prachtige ballads en oude soul klassiekers.
En alles ….soulful, rootsy, groovy, stripped-down, intense, organic en intimate.

Het album Life Will Humble You stond maar liefst 3 maanden op Nr 1 in de EuroAmericana Chart.

Hier nog enkele van de mooie concertrecensies die de band ten deel vielen:

Quote: uit The Blues Alone
Milligan blijft verbazen, de kracht, de passie die de man in iedere song weet te leggen is van grote klasse. Welke superlatieven ik ook zou gebruiken, geen enkele doet eer aan het gebodene. Ook zijn vertolking van Mayfield’s ‘People Get Ready’ is er weer een van de buitencategorie, maar ook de bandleden lijken met deze bezielende frontman boven zichzelf uit te stijgen. We zijn nog maar een klein half uurtje in de show en ik geloof dat ik nu al mag zeggen dat dit het beste is wat ik tot nu toe in 2019 heb meegemaakt.
Volledige recensie op: https://bit.ly/2TXzUBN

Quote Maxazine:
Malford Milligan heeft met zijn ongelooflijk krachtige soulstem samen met de Nederlandse band Southern Aces een samenwerking weten neer te zetten, waar een erg mooi album uit is gekomen,
Volledige recensie op: http://bit.ly/malfordreview

Album teaser

Soundcloud: https://soundcloud.com/wesley-hissel/malford-milligan-the-southern-aces-album-teaser/s-LKXng

Links

Dit concert is alleen toegankelijk voor LSA donateurs en sponsoren en bezitters van een geldig e-ticket.

N.B. Voorverkoopkaarten zijn uitverkocht.
N.B. Geen losse kaartverkoop aan de deur

VERWACHT:
ZONDAG 5 APRIL – COSMIC CARNIVAL BAND

Fotografe Yvonne Leautaud

Verwacht

Zo 23 februari 2020: Malford Milligan & The Southern Aces (uitverkocht)

Zo 5 april 2020: The Cosmic Carnival

Zo 6 september 2020: Dawn Brothers

Zo 18 oktober 2020: Mell & Vintage Future

Zo 6 december 2020: Henrik Freischlader Band

Onze Ster Sponsoren

Facebook Pagelike Widget
Sluit Menu